Over Stichting Kruidnood

Wie zijn wij

De stichting kruidnood is een stichting dat in 2009 is opgericht vanuit een groep vrijwilligers met als doel ‘het in stand houden van het cultuurgoed rondom het Sinterklaasfeest’.
De oprichters zijn tot deze stichting gekomen omdat het Sinterklaasfeest  niet alleen bestaat uit de jaarlijkse intocht, ook andere activiteiten in het kader van het Sinterklaasgebeuren mogen niet verloren gaan. Zij willen dat behouden en promoten.
Dit doen zij onder andere door Het organiseren van een jaarlijks terugkerend evenement.

De missie van
Stichting Kruidnood

De missie van de stichting is duidelijk; een laagdrempelig kinderfeest organiseren voor alle lagen van de bevolking. Jong en oud moeten kunnen genieten van dit oer-Hollandse kinderfeest.

Jaarlijks is er een spetterend evenement dat geheel wordt gerealiseerd door enthousiaste vrijwilligers. De financiële middelen komen van donaties, sponsoring, vrijwilligers en bijdragen van particulieren en bedrijven.
De Stichting Kruidnood houdt zich vanaf 2009 bezig met de voorbereiding, organisatie en uitvoering van dit grandioos Sinterklaasfestijn. Met deze voorstellingen proberen zij het Sinterklaasfeest levendig te houden.  

Elk jaar laat deze groep met veel plezier veel kinderen, ouders, opa’s en oma’s genieten van een fantastische voorstelling met in de hoofdrol Sinterklaas en zijn pieten.
Vanaf 2015 worden er op de 3de woensdag van november 4 voorstellingen ten tonele gebracht in Theater de Warenar. De basisscholen in Wassenaar worden elk jaar uitgenodigd om samen met de klas naar de ochtend voorstellingen te komen, en wat een feest is dat voor de kinderen.

Wat doet
Stichting Kruidnood

– Theater voorstellingen
Jaarlijks is er een spetterend evenement….
– Sint en piet bij u thuis
Lijkt het u leuk om samen met Sint en de pieten van stichting Kruidnood er bij u thuis een feestje van te maken? Klik dan snel op “BOEK SINT EN PIET”!

– Sint en piet bij uw bedrijf
Het is ook mogelijk dat Sint en piet bij uw bedrijf langs komt. Wij zullen samen met u kijken naar de wensen voor het programma. Neem vooral eens vrijblijvend contact met ons op, door te klikken op “BOEK SINT EN PIET”.